FEEST

Uw huwelijksjubileum met diner, reünie

met receptie of spetterend verjaardagsfeest met band of DJ in Hartje Amsterdam, nét over ’t IJ. 

 

FEESTJE?

De imposante Tolzaal is een prachtige setting voor een diner tot max. 100 gasten, een receptie of (dans)feest tot 180 gasten.

U kunt uw feest tevens bij mooi weer in onze prachtige tuin laten plaatsvinden.

 

RECEPTIE

Een Huwelijksjubileum of verjaardag? Tijd voor felicitaties en uiteraard een heerlijk glas bubbels met taart.

 

Deze feestelijke borrel kan, als het weer het toelaat, ook in onze zonnige tuin gehouden worden. ​  

 

LUNCH

DINER

Onze keukenbrigade werkt alleen met biologische- en dagverse producten. Graag bespreken wij jullie culinaire wensen 'om hier een mooi voorstel op te maken’. Een sit-down dinner, buffet of toffe BBQ, het is allemaal mogelijk in het Tolhuis.  ​

 

DANSEN

Een swingend feest met band of DJ?  In samenspraak met u maken wij van uw reünie, huwelijksjubileum, verjaardag of 'gewoon omdat het kan' feest een fantastische en onvergetelijke avond.  Een professioneel team en een hoge dosis aan gastvrijheid staat hier garant voor.

 

LOCATIE

Het Tolhuis ligt op 5 min. van Amsterdam Centraal, heeft een prachtige tuin, een privé parkeergelegenheid waar gebruik van gemaakt mag worden en is toegankelijk voor minder validen.  
Vanuit de binnenstad is het Tolhuis óók via de Amsterdamse grachten zeer goed te bereiken; even ’t IJ oversteken en uw huwelijksboot meert af voor onze deur, vlakbij de Willem I sluis. 

 
PRIJZEN

Het Tolhuis berekent een standaard huur voor de locatie: 

 

€ 650,- per dagdeel (09:00-13:00 of 13:00-18:00)        
€ 1100,- voor de gehele dag (09:00-18:00)

€ 975,- weekend dag/avond (tot 01:00 uur)

 

€160,00 extra per uur na 01:00 uur op vrijdag en zaterdag (uiterlijk tot 02:00). Elk uur voor 18.00 uur à € 125,00 euro extra.

€ 750,00 Huwelijksceremonie in de middag tot 120 gasten

 

De locatiekosten omvatten: personeel, verse bloemen, schoonmaak, opstelling van het interieur, gebruik van serviesgoed en meubilair voor zover aanwezig.

Tafellinnen huren wij extern in (prijs afhankelijk vh aantal personen). Tegen een meerprijs van € 65,- kan er van audiovisuele apparatuur tbv presentaties gebruik worden gemaakt.

U kunt gebruik maken van ons prive parkeerterrein en wij beschikken over gratis wifi.

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en wijzigingen voorbehouden.