TROUWEN

Uw huwelijksvoltrekking, receptie, diner én spetterend feest met band of DJ onder één dak in Hartje Amsterdam, nét over ’t IJ. 

Het was een onvergetelijke dag! Het team van het Tolhuis zorgde ervoor dat wij heerlijk konden genieten.

 

CEREMONIE

Het Tolhuis is officieel Huis der Gemeente van Stadsdeel-Noord. In onze imposante Tolzaal is een prachtige ceremoniële setting te creëren tot maximaal honderd gasten. U kunt uw huwelijksvoltrekking tevens in onze prachtige tuin onder de liefdesboom laten plaatsvinden. Romantiek ten top!

 

RECEPTIE

Na jullie prachtige ceremonie is het tijd voor felicitaties en uiteraard een heerlijk glas bubbels met taart.

 

Deze feestelijke borrel kan, als het weer het toelaat, ook in onze zonnige tuin gehouden worden.

 

DINER

Onze keukenbrigade werkt alleen met biologische- en dagverse producten. Graag bespreken wij jullie culinaire wensen 'om hier een mooi voorstel op te maken’. Een sit-down dinner, buffet of toffe BBQ, het is allemaal mogelijk in het Tolhuis.

 

FEEST

Een swingend huwelijksfeest met band of DJ?  In samenspraak met u maken wij van uw bruiloft, diner of feest een fantastische en onvergetelijke dag.  Een professioneel team en een hoge dosis aan gastvrijheid staat hier garant voor.

 

LOCATIE

Het Tolhuis ligt op 5 min. van Amsterdam Centraal, heeft een prachtige tuin, een privé parkeergelegenheid waar gebruik van gemaakt mag worden en is toegankelijk voor minder validen.  
Vanuit de binnenstad is het Tolhuis óók via de Amsterdamse grachten zeer goed te bereiken; even ’t IJ oversteken en uw huwelijksboot meert af voor onze deur, vlakbij de Willem I sluis.

 
PRIJZEN

Het Tolhuis berekent een standaard huur voor de locatie: 

 

€ 650,- per dagdeel (09:00-13:00 of 13:00-18:00)        
€ 1100,- voor de gehele dag (09:00-18:00)

€ 975,- weekend dag/avond (tot 01:00 uur)

 

€160,00 extra per uur na 01:00 uur op vrijdag en zaterdag (uiterlijk tot 02:00). Elk uur voor 18.00 uur à € 125,00 euro extra.

€ 750,00 Huwelijksceremonie in de middag tot 120 gasten

 

De locatiekosten omvatten: personeel, verse bloemen, schoonmaak, opstelling van het interieur, gebruik van serviesgoed en meubilair voor zover aanwezig.

Tafellinnen huren wij extern in (prijs afhankelijk vh aantal personen). Tegen een meerprijs van € 65,- kan er van audiovisuele apparatuur tbv presentaties gebruik worden gemaakt.

U kunt gebruik maken van ons prive parkeerterrein en wij beschikken over gratis wifi.

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en wijzigingen voorbehouden.