ZAKELIJK EVENT

Uw vergadering, receptie, teambuilding dag, lunch, diner, reünie of feest met band of DJ in Hartje Amsterdam, nèt over ’t IJ. 

 

VERGADEREN

De imposante Tolzaal is een prachtige setting voor een vergadering of presentatie tot max. 100 gasten.

Onderaan deze pagina

vindt u meerdere opstellingsmogelijkheden.

 

RECEPTIE

Een jubileum of lustrum? Tijd voor felicitaties en uiteraard een heerlijk glas bubbels met taart.

 

Deze feestelijke borrel kan, als het weer het toelaat, ook in onze zonnige tuin gehouden worden. ​  

 

DINER

Onze keukenbrigade werkt alleen met biologische- en dagverse producten. Graag bespreken wij jullie culinaire wensen 'om hier een mooi voorstel op te maken’. Een sit-down dinner, buffet of toffe BBQ, het is allemaal mogelijk in het Tolhuis. 

 

FEEST

Met uw afdeling eens een avondje lekker los gaan op een band of DJ? Het Tolhuis team maakt samen met u van uw feest een fantastische en onvergetelijke avond.  Een professioneel team en een hoge dosis aan gastvrijheid staan hier garant voor.

 

LOCATIE

Het Tolhuis ligt op 5 min. van Amsterdam Centraal, heeft een prachtige tuin, een privé parkeergelegenheid waar u en uw gasten kunnen parkeren en is toegankelijk voor minder validen.
 

Vanuit de binnenstad is het Tolhuis óók via de Amsterdamse grachten zeer goed te bereiken; even ’t IJ oversteken en uw feestboot meert af voor onze deur vlakbij de Willem I Sluis. 

 
PRIJZEN

Het Tolhuis berekent een standaard huur voor de locatie: 

 

€ 650,- per dagdeel (09:00-13:00 of 13:00-18:00)        
€ 1100,- voor de gehele dag (09:00-18:00)

€ 975,- weekend dag/avond (tot 01:00 uur)

 

€160,00 extra per uur na 01:00 uur op vrijdag en zaterdag (uiterlijk tot 02:00). Elk uur voor 18.00 uur à € 125,00 euro extra.

 

De locatiekosten omvatten: personeel, verse bloemen, schoonmaak, opstelling van het interieur, gebruik van serviesgoed en meubilair voor zover aanwezig.

Tafellinnen huren wij extern in (prijs afhankelijk vh aantal personen). Tegen een meerprijs van € 65,- kan er van audiovisuele apparatuur tbv presentaties gebruik worden gemaakt.

U kunt gebruik maken van ons prive parkeerterrein en wij beschikken over gratis wifi.

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en wijzigingen voorbehouden.